Bel ons 06 - 282 66 012 info@kiezeniskinderspel.nl

Maak uw aankomende profiel- en studiekeuzeavonden nuttiger en leuker
met een workshop van 'Kiezen is kinderspel'.

Workshop vervolgkeuze VO

Jaarlijks staan leerlingen en hun ouders voor een lastige toekomstkeuze: welke richting past bij mij?  Zowel profiel- als studiekeuze is een stuk effectiever als je weet wat je doel is.

Met een interactieve bijeenkomst gebaseerd op de KernTalenten kijken leerlingen en hun ouders naar de toekomstkeuze op basis van aard, aanleg en motivatie. Daarmee krijg je beter in beeld welke toekomst bij jou past. Zo krijg je een gerichter beeld voor ogen, wat kiezen makkelijker maakt.

Ook een richtinggevende, enerverende workshop inzetten voor uw leerlingen? Neem vrijblijvend contact op om met de gecertificeerde coaches van Kiezen is kinderspel een nuttig en enerverend programma af te spreken voor uw volgende voorlichtingsavond over profiel- of studiekeuzes.


Voor Scholieren

Voorkom studieuitval of een kostbaar tussenjaar door nu de juiste keuze te maken. Door inzicht in je aard (wat jij van nature echt leuk vindt) kun je die passende studiekeuze maken. Daarmee kies je voor meer motivatie en betrokkenheid, een betere kans op slagen, meer energie en een gezondere toekomst.


methode

Onze coaches werken met de KernTalenten-methode. Daarmee schetsen we het individuele, aangeboren beeld van de deelnemer. Jouw persoonlijke KernTalenten geven aan:
-> wat jouw natuurlijke drijfveren zijn (aard)
-> waar jij in uit kan blinken (potentieel)
-> hoe je van je werk je hobby kunt maken (je intrinsieke motivatie)

coaches

'Kiezen is kinderspel' vertenwoordigt 2 coaches die opgeleid zijn tot KernTalenten-Analist. Met de KernTalenten-methode zijn al honderden mensen geholpen in hun keuze voor een passende studie en toekomst. We werken verspreid door het land, dus er is vast ook een coach bij u in de buurt.