Bel ons 06 - 282 66 012 info@kiezeniskinderspel.nl

Kies voor je toekomst

Op basis van je KernTalenten


Dekte jij als kind je knuffels ’s avonds lekker toe? Of zette je ze liever neer in een klasopstelling om in de rol van juf/meester schooltje met ze te spelen? Misschien was jij zo’n kind dat het speelgoed uit elkaar haalde, om te ontdekken hoe een en ander gemaakt is.


Je favoriete kinderspeelgoed en activiteiten als kind onthullen veel over je natuurlijke aanleg. Waar jij van nature plezier in hebt en waar ook je kracht ligt. Want als je voor iets van binnen uit gemotiveerd bent, dan krijg je het ook makkelijk onder de knie.


De KernTalentenMethode koppelt kinderspeelgoed en –activiteiten aan 23 KernTalenten. Jouw score op de test (waar heb je als kind plezier in gehad) geeft een uniek beeld van waar jouw natuurlijke potentieel en plezier liggen als volwassene.

Door inzicht in je persoonlijke KernTalenten kun je de juiste keuzes maken. Nu voor een studie die past; straks voor werk waar je blij van wordt.Voor scholen

Help leerlingen in het zadel. Onze workshop Profiel-/Studiekeuze VO geeft leerlingen en hun ouders een eerste handvat voor de te kiezen richting. Een passende profiel- of studiekeuze betekent meer motivatie en betrokkenheid, betere resultaten, lagere kosten.

Coaches

'Kiezen is kinderspel' vertenwoordigt 2 coaches die opgeleid zijn tot KernTalenten-Analist. Met de KernTalenten-methode zijn al honderden mensen geholpen in hun keuze voor een passende studie en toekomst. We werken verspreid door het land, dus er is vast ook een coach bij jou in de buurt.

Methode

Onze coaches werken met de KernTalenten-methode. Daarmee schetsen we het individuele, aangeboren beeld deelnemers. Jouw persoonlijke KernTalenten tonen:
-> wat jouw natuurlijke drijfveren zijn (aard)
-> waar jij in uit kan blinken (potentieel)
-> hoe je van je werk je hobby kunt maken (je intrinsieke motivatie)